Horndals IF

Referat: Krylbo IF - Horndals IF

Krylbo IF - Horndals IF 3-3 (3-0, 0-2, 0-1)

Säsongens första match avklarad.
Det gjorde vi med den äran genom att spela oavgjort på träningsmatchen borta mot Krylbo.
3-3 blev slutresultatet efter periodsiffrorna 3-0, 0-2 & 0-1.

Vi spelar ju 9-manna i år och perioderna är 3 st på 25 minuter vardera, totalt 75 minuter alltså.

Spelmässigt ganska jämn match där lagen växlade mellan att ha ett visst spelövertag under olika perioder i matchen.

Krylbo började bäst, åtminstonde när man pratar om att göra mål. Vi låg under med 3-0 i första perioden då vi inte riktigt hängde med i de kontringar Krylbo fick till. Vi fick då inte med hela laget hem för att hinna ligga på försvarssida.

Desto roligare när vi sedan steppade upp och visade att vi inte skulle ge upp trots underläget.
I andra perioden reducerade vi till 3-1 efter att Jimmy Johanson stött in returen i mål efter att Måns Karlsson-Mård hade provat ett skott. Lite senare samma period kom vi ännu närmare resultatmässigt när Axel Sjöström placerade in ett fint skott i mål efter passning av Jimmy Johansson. 3-2 var då ett faktum.

I 3:e perioden fortsatte vi den fina inställningen och kunde kvittera till 3-3 genom ett frisparksmål av Måns Karlsson-Mård.
Vi hade även bud på att avgöra matchen där vi hade friläge i slutet av matchen men bollen smet precis utanför stolpen.

Supernöjd med våra spelare denna dag, härligt att vi inte kroknade eller tappade huvudet trots underläget. Mest av allt är jag nöjd med oss som lag där alla gav järnet, peppade varandra, alla var positiva och glada ända in i kakelt. Kul att se!

Grattis också till Zeinab Heidari som idag fick det gröna kortet för "Fair Play" med motiveringen från motståndarlaget att hon jobbade stenhårt och var positiv hela matchen igenom.